Založ si blog

V politike je „nezávislosť“ ?!

Na Slovensku , tak ako aj vo väčšine „demokratických“ štátov sa do vrcholovej politiky dostávajú iba zbohatlíci, ktorí potom robia politiku, ktorá im ich blahobyt iba násobí. Prvý krát od prevratu v roku 1989 sa cez kandidátku SaS dostli aj ľudia, ktorí toho ešte nestihli veľa  „nahonobiť“ a tak sa usilujú aby sa vyrovnali svojim  „skúsenejším“ harcovníkom. Je však medzi nimi jeden, ktorý ako by nechcel pochopiť, že ak nebude robiť to čo káže ÚV (koaličná rada) ľahko sa môže stať, že budú predčasné voľby a on aj jeho súputníci  sa do Narodnej rady už nedostanú čím sa ich bezstarostný príjem zrušía a ich životná úroveň vráti pred september 2010.  Nebolo treba zrejme dlhého vysvetľovania ani presviedčania ťo je výhodnejšie, veľmi rýchlo pochopili rebeli , že rebélia by bola iba im na škodu a na osoh plebsu. Tak podľa hesla „košeľa bližšia ako kabát“ veľké reči stiahli a s úsmevom hlásali ako im na srdci leží blaho „Slovenska“, ako zvíťazila „štátnicka rozvážnosť“

je vidieť za čo nas majú, mysli asi o národe, že je tak rozhľadený ako včasoch Jánošíka. Prieskumy verejnej mienky odzrkadľujú popularitu krokov vládnucej arogantnej akože väčšiny.

  Veľmi jednoduché je kričať, to tí pred nami rozkradi, preto my zeraz musíme šetriť, za predchádzajúcej vlády sa nerozpredával štátny majetok, vraj sa „defraudovalo“ a napriek tomu ,ceny  energií, ani PHM nerástli aj napriek kríze. Teraz nastáva oživenie aj napriek tomu idú predávať teplárne , vraj tam je zlý manažment !!! Kto tam dosadzuje svojich ľudí. Takto by sme mohli spomínať „rozvážne“ hospodárske kroky našej vlády , trvalo by to však dlho a výsledok, vydržať do dúfajme predčasných volieb.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1667x
Priemerná čítanosť článkov: 1667x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy